2013. július 24., szerda

Üdv Kedves Olvasóim!


Itt a Magyar Nagydíj hétvégéje. Az autósport kedvelői számára már nagyon várt esemény, melyre szerintem méltán lehetünk büszkék, hisz igenis elmondhatjuk nálunk van Forma 1, igenis hazánkban is köröznek a pilóták versenygépeikkel, igenis a miénk ez a világ egy hétvége erejéig!
Nos most bele is vágnék a dolgok közepébe. Ezen a héten már nem lesz friss. Szerettem volna hozni nektek valamit, de mindig akad dolog, szakmai gyakorlaton vagyok és itthon is akad mindig tennivaló. Most nem leszek itthon és pontosan nem is tudom megmondani mikor jelentkezek. Annyi azonban biztos, hogy tartogatok néhány apróságot a tarsolyomban.
A következő bejegyzésemben egy ismételt Maraton részleteit fogjátok találni. Akartam neki valami kis különleges fantázianevet adni ennek a nevezhetjük egyelőre "eseménynek". Viszont még nem sikerült semmi frappánsat kitaláljak, így ez még várat magára, de igyekszem! Az előző Maraton alkalmával minden nap kaptatok részt valamely aktuálisan folyó történetből. Nos most is ezt tervezem, viszont nem 3 naposra sokkal hosszabbra! Ha minden úgy alakul ahogy tervezem és mindent sikerül megvalósítani egy Utolsó Ígéret résszel vágunk ebbe az egészbe bele. És apropó! Ha már itt tartunk örömmel jelentem be érkezik egy új szereplő! Azt még nem árulom el egyelőre, hogy nő avagy férfi, illetve negatív vagy pozitív személy lesz. Ez maradjon még egy kis ideig titok. Viszont egész nyugodtan találgathattok, akár itt vélemény formájában, vagy a caht-ban is. Akartam róla egy képet hozni, de úgy talán túl könnyű lett volna kitalálni ki és talán mit akar. Na de hamarosan kiderül!
Annyit még szeretnék magával, és akkor nevezzük még egyelőre így a Maratonnal kapcsolatban mondani, hogy némi újítás lesz az előzőhöz képest benne. Hogy mi? Hamarosan kiderül! Legközelebb tehát jelentkezek a Maraton részleteivel, azzal hogy mely történetekből várhatóak folytatások, avagy esetleg mondjuk novella érkezik, illetve... Jobb ha itt megszakítom :)
A hétvégére mindenkinek Kellemes Szórakozást és Jó Szurkolást Kívánok!
Puszi Mindenkinek! :)

1 megjegyzés:

  1. Kedves Zsömi! Köszönöm a jókívánságaidat és viszont kívánok neked is csodás hétvégét és jó szurkolást!
    Nagyon de nagyon várom már a maratont! Újra falhatom a betűidet! :P :D Addig is míg nem jelentkezel frissel szép napokat és jó szorakozást! ;) csóóók és ölelés

    VálaszTörlés