2013. április 18., csütörtök


Sziasztok!

Sajnálom, hogy az utóbbi időben nem ékezett friss rész, de nagyon kevés szabadidőm volt ( szinte semmi ), így nem tudtam a történettel foglalkozni. Sokat kellett tanulni, egy kisebb ZH időszak volt. Nem magyarázkodni akarok, csupán szeretnék jelezni nektek, hogy újra itt vagyok és már dolgozok a folytatáson. Azon vagyok, hogy legkésőbb hétvégén felkerüljön. 
Köszönöm a türelmet mindenkinek!
Mivel nem hoztam semmit nektek az utóbbi időben, ezért kaptok valamit. 

"Ha látod magadban az elszántságot és érzed erős vagy, sikerül megtenned. Ha nem, előfordul, hogy elbuksz. Ha összecsapnak a fejed fölött a hullámok és a maradék hited is elhagyott jusson az eszedbe nem vagy egyedül. Csak nem szabad elfeledned, ne véts akkora hibát, ami már visszafordíthatatlan. 
Látod azt a szót, hogy "ha"? Ez is csak egy opció. Hordozok egy óriási titkot, hazudtam és becsaptam embereket. Vétettem el hibákat, tettem rosszat, bántottam meg más embereket, pont úgy, mint ahogy velem bántak, ahogy velem szemben cselekedtek. De ott a kérdés: Biztos, hogy ezt kellett tenni?"


Ez a kis szösszenet némi előreutalás az elkövetkezőkre. Nem akarok előre semmit se elárulni, mindennek eljön az ideje. Annyit viszont mondhatok, jönnek még fordulatok, lesznek még "meglepetések". 
Hamarosan tehát jön a folytatás!

Remélem várjátok! :)

Puszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése